Riv skalen fra citronerne på et rivejern og kom det ned i chokoladecremen. Opskrift på lækre syrlige, men søde macarons som er dejlige friske i denne begyndende sommertid
Så blev det til gule påskemacarons med hvid chokolade-citron ganache. Hvid chokolade-citron ganache. Jeg har brugt samme grundopskrift på bundene som Macarons med kaffecreme
Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Opskriften er såmænd fundet inde hos Sif (i et virkelig morsomt blogindlæg om macarons. Hun brugte sit til macarons, jeg har bare brugt mit til scones, men det kan jo bruges til alt muligt forskelligt
pladerne halvvejs så alle macarons bages éns. CitronmåneRør smørret blødt og drys flormelis i. AnretningKom lemoncurd i macarons og læg dem sammen to og to
Det er en slags citron-smørpålæg, og så er det bare super lækkert. Det kan bruges som smørbart pålæg til scones, som fyld i macarons og hvad hjertet ellers kan finde på
Citron marengs tærte, CitronMacarons, Citron halvmåne eller citron curd. Citron barer med hindbær marengs har jeg lavet i forbindelse med påske, kyllinger, påskefrokost og lækkersult
Fyldet består af hvid chokoladeganache med revet citronskal. Med maven fuld af søde macarons, sniger følelsen af dyb tilfredshed og en lille snert af sejr sig ind på mig
Sukkerheksen
Macaronbundene tages forsigtigt op fra bagepapiret og ligges på en bagerist, hvor de kan afkøle heltCitronfyld Her skal du bruge
Saften fra en stor citron. - Den skal have hovedrollen i fyldet til lette luftige macarons og måske – hvis jeg får fingrene i min længe ønskede ismaskine, skal den også trylles om til en lækker sorbet