S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. a. C. h. p. f. u. b. y. 9. 0. å. ø. ). D. (. J. K. c. M. R. N. A. 2. 5. B. 6. -. 7. 1. ½. 4. 8. L. T. U. Æ. P. w. H. V. I. F. ) g
350g durum mel. Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Verdens letteste boller –. 20 boller. 400 g durum mel. 2) Hvedemel, durummel og salt kommes i gærvandet og æltes godt sammen. 3) Efter hævning kommes dejen ud på køkkenbordet, som er drysses med lidt durummel. 20 boller. eller boller i 17 min. 400 g durum mel
200g durum. Ælt den derefter hurtigt igennem og afvej 20 stykker á 90g, spænd dem op som boller og overdæk dem med film og stil dem til efterhævning. Tænd ovnen på 250 grader og efter 20 minutters tid kan bollerne klemmes flade (ca ½ cm) og vendes i durum. 200g durum
Jeg havde ikke helt nok durum og Tipo, så det blev en blanding af de to melsorter og alm. Og nogen gange er restemad bare det bedste der findes i verden (det og så lige at blive inviteret ud at spise) for så fik vi jo ekstra god tid til at nyde det gode vejr i dag og kom også en tur forbi mine forældre i eftermiddags, hvor min mor havde fremtryllet hendes hjemmebagte boller
Müsliboller med grov durum. De er bagt på en blanding af grahamsmel, hvede- og durummel, hvilket giver bollen en lækker grov men samtidig rigtig blød konsistens