Laven krydderipose ved at lægge timian, laurbærblade og knust enebær i et kaffe filter. Efter en times tid kommes de hele, upillede hvidløgsfed ned i gryden, hvor de bliver, til retten har simret færdig(feddene bliver møre i saucen og serveres senere upillede til retten)
Forinden havde jeg lavet en barbecue sauce, som jeg hældte over og lod den stege i. 2 ltr vand, 2 dl salt, 1/2 dl Sukrin+, 3 gulerødder, 1 stort løg, en lille håndfuld hele peberkorn, lidt tørrede enebær, 5 laurbærblade, lidt tørret ramsløg. 2 dl sukkerfri ketchup, 2 spsk flydende honning, 2 spsk HP sauce, 1 spsk sennep, 2 spsk olie, friskkværnet peber, 2 tsk paprika, et drys chilipulver og lidt hvidløgssalt
I en stor skål blandes løg, gulerødder, timian, persille, laurbær, enebær og rødvin. Nakkestegen er blevet forkælet med krydderurter og kærlighed og resultatet bliver en lækker, mør steg med en skøn sauce der alt sammen giver en smag af vildt – takket være en smule ribs og tyttebær
hel enebær som jo er en klassiker til vildt. Når jeg skal lave "rigtig" mad til en art romantisk middag, bliver det som oftest bagte rodfrugter af en eller anden art med noget lækkert kød, en salat og en dip eller sauce