Havregryn erisig selv glutenfri, men håndterestit på fabrikker, derogså har med hvede at gøre, så de kan indeholde spor af gluten (ligesom ”kan indeholde spor af nødder”)
Palæo og kost uden mange kulhydraterer blevet populært, Men indenI, Palæofolket og kulhydratforskrækkede mennesker, tordner om autoimmune sygdomme, gluten, antinutrienterog forøget risiko for psykologiskeogneurologiske sygdomme ved indtag af kornprodukter, men dette skyldes i bund og grund fejlernæringogderfor kan fuldkorn alligevel godt være en sund del af kosten
Erdergluteni rugbrød. Derimodvil mørkegrønt bladgrønt, bønner, linser, nødder, frø ogkerner være gode kildertil kalk uden at være syredannende som mælkeprodukterne
Derer mange som har spurgt mig, om jeg kunne lave en decideretGlutenfri Brød ogBollerbog. Bogenindeholder forslag til rugbrød, boller, knækbrød, pandekagerogvafler, men ogsåtiltortillas, pølsehorn ogpizza
Mitstenalderbrøderglutenfriog bagt helt uden mel. Jeg bager ofte selv rugbrød fordi jeg har det bedst uden alt for meget gluten, men indimellemløber jeg tør for mit rugbrød
Mineallergierer udprægede i forhold til laktose, som jeg decideretikketåler grundet manglen på enzymet laktase, ogligesågluten, som både gør mig oppustet og som jeg får nældefeber af
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Tænk frugt, æg, grøntsager, smoothies, yoghurt/skyr, frø, kernerognødder. frugt, nødder, glutenfrikiks, glutenfri knækbrød ellerlign, itilfælde at sulten meldersigog man er langt fra et glutenfrit køkken