chutney eller chilisovs. Ingredienser 1200 g grøntsager af alle slags 4 fed hvidløg 1 dåse flåede, hakkede tomater 1 dåse kokosmælk 1. karry eller garam masala 4 stk laurbærblade - salt 4 g fiskefilet - korn, ris, bulgur eller quinoa - lime- eller citronbåde - evt
stegt fisk, kylling, magert svinekød. Bland rodfrugterne i og tilsætkokosmælk. Varm olieni en gryde og sauter løg, ingefær, chili, hvidløg og karry heri et par minutter
Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Risen er også en oplevelse isig selv, og det er absolut ikkesidste gang jeg har prøvet at bruge kokosmælktil at koge risi
Hvis du er mere tilfisk, kan jeg sagtens forestillemig, at du kan udskiftekyllingen med fx torsk. Kom kokosmælki og blend til en cremet konsistens uden klumper
Bland kokosmælk, peanutbutter, karrypasta, limesaft og fiskesaucei en gryde og bringi kog. Du kan fylde dem med forskellige typer fisk, kylling, oksekød og æg, og du kan variere grøntsagerne i det uendelige