jeg lavede med rosmarin og salvie, men man kan jo også bruge chiliflager,soltørrede tomater, oliven, ost, timian, jaa vel egentlig hvad man nu godt kan lide
Mexicanske quesadillas med salami, avocado og ost / Deluxe lakseroulade med spinat / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel / Bagt svampe bygotto med parmaskinke / Rocky Road Brownie
Det er også et stykke brød, som er smart til madpakken, da det mætter meget mere, når der både er rødbede og gedeost i, og samtidig behøver det ingen pålæg, da det allerede er fyldt med smag og knas
På brød, boller, foccacia og det, der er værre. Alt min kreativitet og indre Ursula Urkvinde så ikke kunne finde på andet end stakkevis af ristet rugbrød eller toast med minarine, det er noget andet, pointen er her, at jeg ikke var ”mæt” på flere planer
Foccacia uden hævetid med tomat og rosmarin. ), som hedder Mad med hjertet. Dryp olivenolie på brødet og drys salt, rosmarin og revet parmesan ost ovenpå
Det blev til dette brød, og siden jeg blev godt tilfreds med resultatet, så kommer opskriften her. Dette brød opfandt jeg, for at få brugt resterne fra min ostepizza den anden dag
Foccacia er, efter min mening, noget af det lækreste madbrød, der findes. Jeg har før lavet nogle med krydderier eller tomat og ost, men i dag skulle det prøves med kartofler og timian
De madbrød jeg har lavet i denne her opskrift, tager udgangspunkt i samme dej som man bruger til et foccaciabrød og man kan lave dem enten med eller uden surdej