Tilsæt løg, hvidløg, æg, rasp, citronskal og saft og rosmarin. rasp. Frikadellermed en frisk smag af citron og rosmarin serveret med en lækker lun kartoffelsalat
Frikadellermedkogte kartofler og brun sauce er en klassisk mormor-ret og kan godt blive lidt kedelig i længden - så det blev frikadellerne, der stod for skud for lidt fornyelse i dag
Tunfrikadellerne er velsmagende og nemmere at få i ungerne end mange andre retter med fisk. Det kan være svært at nå, især hvis man ikke bryder sig ret meget om fisk, men fisk fra dåse tæller ogsåmed i regnskabet
Glutenfri frikadeller. Dagen efter er de også fantastiske. * 750 hakket kalv og flæsk el. * 2 æg. * 1 spsk glutenfri rasp. 750 hakket kalv og flæsk el. 2 æg. 1 spsk glutenfri rasp
Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Kom løg, mælk, æg, hytteost, spinat, raspog mel op til kødet, og rør det hele sammen til en fars. Steg kyllingefrikadellerne i en blanding af smør og olie på en pande ved middel varme, til de er gyldne og akkurat gennemstegte
rasp. form frikadellernemed en ske og steg på en pande ved middelvarme i ca. Imens snittes løg og purløgfint og blandes med cremefraiche, sennep, salt og peber
Rør kylling med løg, hvidløg, krydderurter, æg, rasp, salt og peber. rasp. Vend kartoffeltern i creme fraiche og server til frikadellermed en god salat