Rør hakket kød, rasp, 3 spsk rødvin, æg, 2 fed presset hvidløg, hakket persille og salt og peber, sammen til en fars. Steg frikadeller på størrelse med valnødder i olien på panden.
1 Hak
mandlerne meget fint. Svits det pressede hvidløg kort og tilsæt mandlerne efter ½ minut. Tilsæt løget efter aromaen fra mandler og hvidløg begynder at brede sig. Blandingen svitses indtil løgene bliver klare, men inden de tager farve - på svag varme ca. 7-8 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen simre i 25 minutter. Smag den til med salt, peber, sukker og eddike. Varm frikadellerne i tomatsovsen, inden de serveres.
1 Frikadellerne
kan serveres på forskellige måde: Som tapas kan man putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigas kan også serveres direkte i saucen. Som hovedret kan det serveres med ris eller ovnstegte kartofler.
Her får I vores opskrift på lækre græske frikadeller. De kan spises som hovedmåltid med en lækker salat til, men gør sig også godt som små snacks, fx på et tapasbord
Lækker og nem opskrift på frikadeller stegt i ovnen. Jeg har mange retter på minliste over hvad fryseren gerne må indeholdetil dagene efter Lillesøster er kommet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. f. p. k. B. ø. d. ,. j. v. h. æ. å. O. y. F. 2. 1. 0. 7. 5. ½
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Helt traditionellefrikadeller med en lækker, fyldigspidskålssalat, som også børnene vil synes om. Salaten er fuld af sødme fra æbler, ærter og dressing
Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
Rør mayonnaise, creme fraiche, hvidløgspulver og balsamico sammen i en skål. Kom basilikum op i en morter sammen med et lille drys salt, og stød det til en mos
Tilsæt. Tilsæt. 1 dl glutenfri havregryn. Lad den stå 10 minutterinden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 dl glutenfri havregryn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.