Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Hak mandler, abrikoser, rødløg, peberfrugt og persille groft. abrikoser. 3 dl bulgur, 1 håndfuld mandler, 1 håndfuld tørrede abrikoser, 1 stort rødløg, 1 peberfrugt, ½ granatæble, ca 75g puck ost, 1 bundt persille, olivenolie, saften fra ½ appelsin, saften fra ½ citron, 1 spsk balsamico eddike, salt og friskkværnet peber. 1 håndfuld tørrede abrikoser
1 håndfuld friske basilikumblade, finthakket. 2) Tilsæt de hakkede tomater og abrikoser, kog op og lad simre i ca. 1 håndfuld friske basilikumblade, finthakket
Start med at blende dine dadler og abrikoser med appelsinsaften, så det bliver en blød dej. 200 gram friske dadler. 100 gram tørrede abrikoser. 200 gram friske dadler. 100 gram tørrede abrikoser
Desværre uden opskrift – hvorfor denne marrokanske tagine med oksekød blot er inspireret derfra, men endte med at blive virkelig fantastisk – fyldt med masser af skønne krydderier, det mørreste oksekød og søde kartofler og abrikoser
Jeg synes at kombinationen af sødme og syre er helt perfekt og der kan altid tilsættes ekstra smag i form af æble, tørrede abrikoser eller hvad men nu ønsker skal træde frem i smagen
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)