Den fyldtesvinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
I dette tilfælde valgte jeg at fylde mørbradenmed citron, hvidløg og krydderurter, men fyldet kan også smøres udenpå mørbraden inden den omrulles med parmaskinke
Grillede, fyldte tomater. Svinemørbradmed bacon og persille. Tag mørbraden, tomaterne og auberginerne af grillen, anret (og kom basilikum på tomaterne) og spis