Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Skyl porre og svampe grundigt og skær dem i skiver. Det gode ved tærte er også, at det smager næsten lige så godt koldt, så resten kan du bare tage med på madpakken dagen efter
Krydr med salt og peber og tilsæt spinat. Smør et ildfastfad med olie og placerer svampene. De kan i stedet for vaskes med et fugtigt stykke køkkenrulle
Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette medsvampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galetter med fyld
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter / Kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost
Spinat galette medsvampe, fet. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Du kan vælge svampefyldet (kartoffelfyldet er ikke så velegnet) - eller du kan bruge en blanding af svitsede løg, hvidløg, spinat og hytteost smagt til med reven muskatnød, salt og peber