En dejlig, tung chokoladekage – Den franske GateauMarcel – med kun fem ingredienser. Der er ganske vidst ingen mel og sukker i denne kage, men det bliver den altså ikke sund af
Med bagepapir i bunden af formen og en bred paletkniv gik det fint med at få kagen over på et fad. Så til hendes fødselsdag lavede jeg denne nemme udgave af GateauMarcel og gav den et sprødt twist med hjemmelavet nøddekrokant på toppen
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Stil kagen tilbage i køleskabet, og lad den sætte sig i min. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 30 minutter (Når kagen tages ud af ovnen vil den falde lidt sammen og det er meningen). 10) Pynt kagen med ca
Stil kagen tilbage i køleskabet, og lad den sætte sig i min. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 30 minutter (Når kagen tages ud af ovnen vil den falde lidt sammen og det er meningen). 10) Pynt kagen med ca
GateauMarcel er en dessertkage af chokolademousse med chokolademousse på. Kagen er faktisk lavet med sundhed for øje, for Marcels og Michels mission var at fremstille en kage uden mel, så glutenallergikere også kunne spise den
Intens chokoladekage med hindbærcouli og karamelliserede mandler. GateauMarcel. Kage. Kage. Kagen skal. Dekorér kagen med de hakkede mandler og frysetørrede hindbær