Glasur til squashkage opskrifter

Squashkage – en barndomsklassiker

Squashkage – en barndomsklassiker

Jeg har dog ‘snydt’ lidt, og har givet kagen en flødeostesmørcreme på toppen i stedet for den oprindelige hvide glasur og pynt af valnødder
Glutenfri Squashkage

Glutenfri Squashkage

Her taler vi ikke om en sund kage trods den store mængde squash for den indeholder en del sukker og det samme gør den obligatoriske glasur
Squashkage

Squashkage

Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den helt afkølede kage. Pisk æg og brun farin til det er luftig
Squashkage med kerner

Squashkage med kerner

Rør ingredienserne tilglasuren sammen og fordel. Kagen smager også dejligt uden glasuren. De kogte kerner giver et sejt og anderledes bid til kagen
Squashkage

Squashkage

Rør flormelis og limesaft sammen til en tyk glasur, og smør det over kagen. Glasur. Tilsæt ét æg ad gangen og rør godt mellem hvert æg
Zucchinikage - squashkage

Zucchinikage - squashkage

) Nogle gange putter jeg glasur på, andre gange pålægschokolade, denne er bare neutral, da den er til fryseren, da jeg skulle havde brugt nogle squash

Squashkage

Glasur. Billed følger senere1 3/4 dl olie3 dl sukker3 æg5 dl revet squash4 dl mel1/4 tsk bagepulver2 tsk natron1 tsk salt2 tsk vanille3 tsk kanel2½ dl grofthakkede nøddekerner eller solsikkekernerPisk sukker og æg skummende

Gulerods/Squashkage

Glasur. Til formen. 2 store æg. 225 g (2 1/2 dl) Dansukker Rørsukker. 1 1/4 dl olie. 150 g (2 1/2 dl) hvedemel

Farmors squashkage

Til sidst de groftrevet squash og evt. Kan pyntes med glasur og nødder 2 ½ dl Solsikke olie. 3 Æg. 2 ½ dl Solsikke olie