Du kan gøre meget for at spise et mere mættende og “rigtigt” mellemmåltid – dette handler om “Nudging” – gøre det sunde valg lettere og attraktivt og du giver derfor dig selv “et kærligt puf i den sunde retning”
Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Riv salaten ud i stykker og skær avokado og tomater i gode stykker. Når kyllingen er færdig skæres den i mindre stykker og alt blandes sammen til en god, mættende salat
Jeg stødte på en lingende opskrift et sted på facebook, men jeg fik aldrig skrevet den ned, så jeg har prøvet mig frem og er nu nået fremme til denne gode opskrift
Ikke nok med det, får du gode vitaminer og mineraler her, da æg indeholder stor set alle vitaminer og mineraler (foruden vitamin C og K), og de resterende ingredienser bidrager ligeledes med en masse B-vitaminer, calcium, kalium, phosphor, magnesium og ikke mindst en pokkers god smag, som du kan nyde med god samvittighed
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
de er utroligt saftige, relativt mættende og holder den gode, saftigekrumme i lang, lang tid - jeg har faktisk stadig ikke oplevet, at de er nået at blive tørre, inden den sidste var spist
- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
Bollerne er gode bløde og mættende. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg