Tilsæt gorgonzola til fløden, rør ud med et piskeris under medium varme (må ikke koge). Hæld piskefløde i en sortépande, bring i kog, kog ind/tyk i 3-5 minutter
Smelt gorgonzola og piskefløde langsomt i en gryde. 1/4 l fløde. 1/4 l fløde. Da min mand ikke er så begejstret for hverken gnocchi eller gorgonzola, er det nu rart at have gæster som også kan lide begge dele
Kan du lide gorgonzolasauce skal du helt sikkert prøve denne. 500 g kyllingekød i mindre stykker500 g frisk båndpasta2 dl fløde 9 %3-4 tsk. soltørrede tomater6 forårsløg75 g gorgonzolaSaltPeberSådan tilberedes kylling og pasta med gorgonzolasauce. Varm fløden op, og tilsæt kyllingekød, soltørrede tomater, fintsnittet forårsløg og 1½ dl af kyllingevandet. 2 dl fløde