Det veganske bræt bestod af avocado, ristede mandler, frugt, en linsesalat med grønt, jordbær og peanutdressing (tror jeg), en vaffel med hummus, ærtepure og en rød dip også, lækkert rugbrød og en mango-chiagrød
Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
verdens første grødbar på. har været grødnørd, siden jeg var teenager og har eksperimenteret med. vil gerne redefinere grødbegrebet og vise, at grød kan være delikat, sundt og
kan du finde grødbaren ”Grød” i torvehallerne og på Jægersborggade i København. Jeg har altid forbundet grød med risengrød, havregrød, øllebrød og rødgrød, som alle er danske klassikere
På det seneste har jeg været en del på grødbarenGRØD på. Jægersborggade på Nørrebro - og jeg er blevet helt forelsket i deres ’paleo-risotto’ på blomkål
Været på GRØD i Jægersborggade og spise skøn morgenmad. De sidste par måneder har jeg. 1. Spist lækker dessert til Mad+Medier-prisen 2013 på Hotel- og Restaurantskolen i Valby