hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønne bønner og edamame bønnerne
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem medæbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
Men forårsgrønsagerne er jo heller ikke rigtig kommet i gang endnu, så det er ok. Dels er den lun og dels er der selleri, æbler og nødder i, alt sammen hører noget der mere hører til efteråret end til foråret
I år fik jeg så til opgave at medbringe noget grønt til bordet, og da der allerede var rødkålssalat, blev det i stedet et eksperiment med den spøjse grøntkål
Jeg er ret glad for grønkålssalater. Grønkål. Det er blevet den sikre vinder hos mig, og jeg må indrømme, at jeg i høj grad laver forskellige varianter af den samme salat
Prøv fx denne suppe medlysegrøn blomkål og tilsæt et par håndfulde bønner eller linser. I disse dage folder de grønne blade sig ud, nærmest mens man kigger på dem
En ret der passer til tiden, hvor det friske grønne endnu ikke er en mulighed. Lav en salat af snittet salat, cherrytomater i halve eller kvarte, agurker i tern og æblestykker
Vend ærter og æbler i linserne inden serveringen. Tilbehøret blev en salatmed linser og grønt. var en salat jeg havde set hos Femina og som jeg ændrede lidt på undervejs