dk - en grøn madblog. It has been fun and challenging, to say the least, and at the moment I am trying to make a decision about when to quit my apartment and where to move
Vi flytter os ikke en millimeter frem eller tilbage… Gul rapsmark på den ene side, og et tog der lige kørte forbi os, og så en kedelig grøn mark på den anden side
Forestil dig at have en lille grøn mand siddende på din skulder i hvert et vågent øjeblik, som sidder og minder dig om, at du skal tjekke sociale medier samt være overskudsagtig, for du ved, at det ikke er positive kommentarer du skal ind til
Jeg elsker nemlig hjemmelavet juice, og jeg synes, at det er en virkelig let måde at få en masse frugt og grønt indenbords, og indtil videre går det rigtig godt
The post Saftig, smagfuld, sweet n’ spicy kylling appeared first on Tastenatic. Jeg mangler tit inspiration til at vige fra de klassiskeopskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks
jeg er blevet forelsket i sodavandsis de sidste år, men skal jeg købe en flødeis foretrækker jeg en marcipan/chokolade – der er nemlig ofte (i de billige) en grønpistaciemasse jeg kan sidde og fiske efter
Her er de hverken bange for at bruge veganske alternativer til kød og ost eller at lave lækre råkager og retter med så altspisende-afskrækkende ingredienser som grønkål og quinoa
) Børnene kan også fint være med til at lave det grønne fyld til burgerne. Det giver en særlig stolthed og glæde, når maden skal indtages bagefter, når man selv har været med til at lave den
Jeg er særligt vild de økologiske (grønne) oliven og urteolien. olivenoliens ABC samt opskrifter til retter og krydderolie, som du selv kan lave derhjemme ♥ Som grøn livsstilsblogger er jeg blevet spurgt, om jeg vil dele denne inspirerende og ikke mindst lærerig e-bog med jer
Asiatisk mad har utrolig mange goder at byde på, hvis man bevæger sig væk fra det friturestegte og tør og kaste sig ud i krydderier og grønsager man måske ikke helt har prøvet før, jeg indrømmer gerne at jeg i starten var en smugle skeptisk over at skulle blande ingefær og lime i min mad, men i disse retter hvor soja og lidt stærkere krydderier ofte inden går, for vi en perfekt sammensætning, af det salt, syrlige, stærke og søde og det pifter virkelig retterne op, så hold dig endelig ikke tilbage og prøv at kast dig ud i det asiatiske køkken