Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Gratineretpasta og kødsauce. Tortillas medoksekød. Start med at riste solsikkekernerne på en pande til de er lysebrune, tilsæt så honning og lad det koge op
Jeg har haft rimelig svært ved at finde på et navn til retten, udover "lækker grøntsagsret medoksekød og pasta", så for nu hedder den 'GratineretPasta Ratatouille', for det kunne godt være liiiidt derhenefter, bare tilsat nogle andre ting også, og så lyder 'Ratatouille' altså bare godt
Nå, men aftensmaden stod som sagt på noget nemt og det må denne pastagratin ihvertfald gå som. Tommi har i noget tid haft en drøm om en moutainbike-cykel så fredag aften så han sit snit til at køre ud og købe en imens jeg var i Tyskland med min mor for at proviantere
Konsistens, pasta og tomat fra Italien kombineret med tacosauce, bønner og majs fra Mexico. Lasagnen kan nemt tilsættes hakket oksekød, hvis man ikke er til det der med vegetarmad