Groft solsikke rugbrød opskrifter

Groft solsikke rugbrød

Groft solsikke rugbrød

E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Dansk rugbrød

Dansk rugbrød

Surdejs rugbrød med øl - 1 stort brødDag12,5 dl. lunkent vand1 dl knækkede rugkerner5 dl groft rugmelRør det hele sammen i en stor skål, dæk den med film og et viskestykke og lad den hæve til næste dag, ca. Det giver ingen smag)1 dl hørfrø1 dl solsikke kerner (eller andre kerner hvis du foretrækker)Bland det i dejen fra dag 1 og hæld det derefter i en stor smurt rugbrødsform. 5 dl groft rugmel
Thomas Rodes stenalderbrød

Thomas Rodes stenalderbrød

Smagen er henad rugbrød med ekstremt mange kerner i - rugen kan man selvfølgelig ikke smage, da den ikke er i, men et godt bud på en variation til brød og knækbrød og til en snack til at stille sulten mellem måltiderne

Rugbrød (2 Stk.)

Kog vand, rugkerner og solsikke kerner i Ca. Med solsikkekerner. Solsikkekerner. Solsikkekerner 70 g. Groft Rugmel 350 g