Gulerodssalat dressing opskrifter

Gulerodssalat med ærter og feta!

Gulerodssalat med ærter og feta!

Jeg synes ikke at salaten behøver dressing, men hører man til den gruppe, der kun kan få det ned med dressing, så prøv f
Gulerodssalat med rosenkål

Gulerodssalat med rosenkål

Dressing. Rør dressingen sammen, og hæld den over. Denne salat er børnevenlig og passer til mange forskellige slags aftensmad
gulerodssalat m krydret ingefærdressing

gulerodssalat m krydret ingefærdressing

En gulerodssalat kan serveres til næsten alt. Det er nærmest en klassiker, og her har gulerødderne fået en dressing med ingefær og spidskommen, der passer godt til de søde rosiner og rødder – og giver salaten et strejf af Østen
Gulerossalat med Asiatisk Dressing

Gulerossalat med Asiatisk Dressing

Vend afdryppede gulerødder i dressing og anret drysset med forårsløg. Gulerodssalat med Asiatisk Dressing til 2 personer
Kokosris og Spicy Gulerodssalat

Kokosris og Spicy Gulerodssalat

Bland chili, gulerødder, koriander, peanuts og dressing. Kokosris og Spicy Gulerodssalat til 2 personer
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Her er opskrifter med tydeligt nordisk præg, som Lammefjordsgulerødder og byg med kvædevinaigrette, og lækre eksotiske salater som fx en Marokkansk gulerodssalat, der blev testet med succes i går ved grillen
Marinerede bønner med blommer og pinjekerner

Marinerede bønner med blommer og pinjekerner

Krydrede frikadeller og gulerodssalat med rød karry. Marinade/dressing. Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten, vent med at komme pinjekernerne i til salaten skal serveres
Vild med tahin

Vild med tahin

Gulerodssalat med tahindressing. Det er meget anvendt i det nordafrikanske og mellemøstlige køkken i hummus, dip og dressinger
Det kan man da kalde dumt!

Det kan man da kalde dumt!

Jeg brugte dem til en gulerodssalat. Dressing. Hvorfor kalde en grøntsag for dens farve. Gulerødder. (Og så er de jo faktisk orange)
Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23

Gulerodssalat. Topper med pesto eller anden dressing og røget makrel. Ugens madplan er klar. Jeg satser på det bliver sommer NU

ugens menu uge 37 2014 – Baltikum møder Provence

kulørt gulerodssalat. Dressingen er en fed aioli med miso. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________