Hamburgerryg opskrifter

Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Hamburgerryg til 2 dage

Hamburgerryg til 2 dage

Skær hamburgerryg i tern. Rør hamburgerryg tern og persille i æggeblandingen. Hamburgerryg med flødekogte gulerødder1 kg hamburgerryg1 løg1 tsk peberkorn4 gulerødder1 appelsin2,5 dl flødeHavsalt og peber2 dl cremefraiche 18%½ citron1 tsk honning3-4 spsk friskrevet peberrodLæg hamburgerryggen i en stor gryde. Lad hamburgerryggen koge ved svag varme i 1 time. Quiche med hamburgerryg og persille1 rulle færdig tærtedej4 æg1,5 dl fløde200 gr hamburgerryg1 bundt bredbladet persilleHavsalt og peber100 gr revet emmentalerTænd ovnen på 200 gr. 1 kg hamburgerryg. 200 gr hamburgerryg
Broccolitærte med hamburgerryg

Broccolitærte med hamburgerryg

N. å. r. m. a. n. e. r. t. o. ,. e. r. t. æ. r. t. e. g. o. d. m. a. d. t. i. l. 2. d. a. g. e. I. n. d. r. ø. m. m. e. t. ,. t. æ. r. t. e. h. ø. r. e. r. t. i. l. b. l. a. n. d. t. m. i. n. e. f. a. v. o. r. i. t. r. e. t. t. e. r. D. e. l. s. k. a. n. m. a. n. v. a. r. i. e. r. e. f. y. l. d. e
Gryderet med hamburgerryg

Gryderet med hamburgerryg

Skær hamburgerryggen i terninger, og svits den i smør nogle minutter. Undlad at salte retten før den er færdig, da hamburgerryg kan være salt
Zigeunerschnitzel

Zigeunerschnitzel

Man spiser Inderfilet, Inderlår, Hamburgerryg, Bondesuppe – og som jeg så på de hedengange storebæltsfærger
Glaseret skinke

Glaseret skinke

Glaseret skinke eller hamburgerryg. Og nej, hamburgerryg og skinke er ikke det samme selvom man i mange tilfælde kan lave det efter samme opskrift
Skinkehorn

Skinkehorn

Flere har spurgt på opskriften på mine skinkehorn (eller hvad slags kød der passer dig, jeg bruger hamburgerryg i mine), så her kommer den
Fløde Blomkål

Fløde Blomkål

Jeg serverede dette til en dejlig kogt hamburgerryg, men tænker at næsten alt slags kød ville være perfekt til denne ret
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf