Skær hamburgerryg i tern. Rør hamburgerryg tern og persille i æggeblandingen. Hamburgerryg med flødekogte gulerødder1 kg hamburgerryg1 løg1 tsk peberkorn4 gulerødder1 appelsin2,5 dl flødeHavsalt og peber2 dl cremefraiche 18%½ citron1 tsk honning3-4 spsk friskrevet peberrodLæg hamburgerryggen i en stor gryde. Lad hamburgerryggen koge ved svag varme i 1 time. Quiche med hamburgerryg og persille1 rulle færdig tærtedej4 æg1,5 dl fløde200 gr hamburgerryg1 bundt bredbladet persilleHavsalt og peber100 gr revet emmentalerTænd ovnen på 200 gr. 1 kg hamburgerryg. 200 gr hamburgerryg
Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Kålreder med hamburgerryg og æg. Jeg har valgt at lave dem med hamburgerryg, da jeg havde noget liggende, der sang på sidste vers – og dermed formindsker jeg også mit madspild i denne uge
Økologisk hamburgerryg er dejligt pålæg og det er nemt at bruge i madpakken. Godt rugbrød, en god bolle, hamburgerryg og ost – det er en rigtig god blanding
I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Men du kan også servere det til skinke eller hamburgerryg. Stuvet hvidkål. Mums. Det vækker barndomsminder om kåldunster i køkkenet, som kunne mere end blot fornemmes i indkørslen, når man trak sin cykel ind i skuret, når man kom hjem fra skole