Jeg har en rigtig god og sikker opskrift, der aldrig fejler. Hummingbird kageLækkert havrebrødPublished On 2015-10-14Preparation Time 1h15mCook Time 40m Total Time 1h55mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 1 pk gær
Jeg har testet en del af bage opskrifterne, og de er virkelig gode. Jeg har lavet små havrebrød flere gange, og det er tætteste på almindelig brød jeg er kommet
1 stk. brød5 1/2 dl. koldt vand3/4 dl. surdej250 g. havregryn250 g. hvedemel15 g. havsalt1 stk. brødformDag 1. Hæld det kolde vand i en skål og rør gæren ud i vandet, inden surdejen tilsættes
Stek runstykker ved 225 grader i ca 10 minutterKoriander og havrebrød4 dl vann21/2 dl havregryn1 ts salt2 ts knust korianderfrø11/2 dl yougert naturell50 g gjær2 ss maisolje8-9 dl hvetemelKok opp vannet. Stek havrebrødene på nederste rille i ca 25 minutter