At stege laksen på denne måde, steger du den på skindsiden i en varme, så helelaksen får varme nedefra, og bliver færdig samtidig med, at du får et utrolig sprødt og lækkert skind
S. å. e. r. d. t. i. l. n. u. o. p. s. k. f. a. C. M. y. A. m. E. g. ,. ø. h. v. D. b. c. q. O. j. N. J. æ. B. L. Q. K. 2. I. ½. 1. /. 4. 0. 3. F. H. R. V. 5. 6. 8. -. 9
Ingredienser 4 stk ferske laksebøffer 500 g aspargesbroccoli 200 g edamame bønner 2 stk forårsløg lidt peanuts lidt Friske koriander lidt lime Glasering 2 tsk
Bag laksefileten ca. Afkøl laksen, og bræk den så i mindre stykker. Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salaten med hakket persille eller tangdrys