Smør to af stykkerne med et jævnt lag hindbærmarmelade. 150 gr mørk chokolade150 gr blødt smør150 gr sukker4 æg100 gr mel1 dl hindbærmarmeladeSmelt chokoladen over vandbad. 1 dl hindbærmarmelade
Hindbærmarmeladen røres op med vandet, hvorefter alle kernerne sies fra. Oetker er nu sluppet ganske godt fra deres hindbær ekstrakt, dog godt hjulpet på vej af min mors hjemmelavede hindbærmarmelade
De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
Hindbærmarmelade (det brugte jeg til halvdelen af bollerne). hindbærmarmelade. Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Den indeholdt et lille stykke hindbærtærte, et stykke tung og lækker brownie og en pandekage, foldet pænt, serveret med hindbærmarmelade, alt serveret med små kugler vaniljeis og pyntet med frysetørrede hindbær og lidt spiselig guldstøv
2 spiseskefulde hindbærmarmelade vendes i skummet. 2 spiseskefulde hindbærmarmelade vendes i skummet. Boligmagasinet har været så søde at dele billedet af vores fastelavnslækkerier på deres Instagram