Læs mere om teorien bag sirup i opskriften Hjemmelavet hvid klar grundsirup. For at få den gyldne brændte smag frem skal vi karamellisere/smelte sukkeret, men smelter vi alt sukkeret bliver den brændte smag alt for dominerende
Jeg foretrækker at tilsætte lidt agavesirup, kokossirup eller ahornsirup for at søde min sojamælk. Til en liter skal du bruge 100 gram tørrede sojabønner, så literprisen på hjemmelavet sojamælk er 3 kr
ahornsirup. müsli og ahornsirup på toppen. 1 1/4 dl ahornsirup. Jeg får gæster til brunch i morgen, så jeg er så småt begyndt at forberede en low-fodmap menu
Tror også godt jeg kan vænne mig til at spise hjemmelavet müsli lidt for tit. Til det varmede jeg ca 1 dl honning med 1 dl ahornsirup til det blev flydende og vendte det med de andre ingredienser. 1 dl ahornsirup til det blev flydende og vendte det med de andre ingredienser
Det er endnu bedre, når myslien er hjemmelavet, og man får den, lige som man vil have den. på havregryn eller på yoghurt med et gavmildt skvæt ahornsirup eller akaciehonning
Hjemmelavet Nutella og/eller kakaopulver. ½ dl ahornsirup,. ½ dl ahornsirup,. Jeg er i gang med en. glutenfri og mælkefri kogebog med opskrifter på brød, boller, kager, muffins,
melblanding fra fx Doves, Schär eller Finax (eller hjemmelavet melblanding, ser. ahornsirup eller 13 gram agavesirup. ahornsirup eller 40 gram agavesirup
Hjemmelavet Nutella og/eller kakaopulver. ½ dl ahornsirup, agavesirup eller honning. ½ dl ahornsirup. Jeg er i gang med en glutenfri og mælkefri kogebog med opskrifter på brød, boller, kager, muffins, tortillas, aftensmad, lasagneplader mm
Servér med hjemmelavet mælkefri cremefraiche, creme fraiche fra oatly, mælkefri vaniljeis, sorbet eller “flødeskum” – fx kokosflødeskum eller Schlagfix flødeskum