Horn kage opskrifter

Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Legg på ost og skinke og rull til et horn

Sprøde kærnemælkshorn

Fredag – Weekend og kage hører bare sammen her i huset. Prices kærnemælkshorn. Efter hvar jeg kunne læse mig til, så var er det samspillet mellem margarine og kærnemælk der skulle give det beste og sprødeste horn
Blød dej – uendeligt nyttig

Blød dej – uendeligt nyttig

- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Hvedeboller, grundopskrift

Hvedeboller, grundopskrift

Læg det valgte fyld på og tril trekanterne til horn. Bag kagen midt i ovnen i ca. Bag hornene midt i ovnen ved 225-250° C. Varier kagen ved at tilsætte fyldet revet skal fra en appelsin eller 5 g kanel
Pandekagelagkage - Madbloggerudfordringen #3

Pandekagelagkage - Madbloggerudfordringen #3

Pandekagelagkage med frisk hindbærskum, mynte og mørk chokoladeJeg har for tredje gang tilmeldt mig Madbloggerudfordringen, hvor jeg første gang lavede Lækre horn med marcipan og chokolade og anden gang Cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst
5 til æblesæsonen

5 til æblesæsonen

Æblehorn med lakrids. Æblekage med et pift. Æblehorn med lakrids er en af mine favoritter. Æblekage med et pift er den gode, gammeldags, danske æblekagen med knuste, sprøde makroner i bunden, blød æblemos ovenpå, flere makroner og mere æblemos i lag for til sidst at blive perfekt afsluttet med et lag cremet flødeskum
Horn med friske bær og hvid chokolade

Horn med friske bær og hvid chokolade

M. i. n. m. a. d. h. v. e. t. r. s. g. f. o. æ. l. u. p. å. k. ,. j. y. b. J. ø. R. T. c. E. O. 1. 8. I. 5. 0. 2. F. 7. G. Æ. L. -. D. 3. 6. K. P. B. V.  g
Spiselige horn :-D

Spiselige horn :-D

-) Jeg fandt en opskrift på horn, og ændrede lidt i det, og kom så frem med dette. Horn. Rul fra den brede ende mod midten, så de formes til horn
Nøddehorn

Nøddehorn

 Denne kage indeholder meget få ingredienser, så derfor er det vigtigt at råvarerne er af høj kvalitet
Bløde kanelsnegle

Bløde kanelsnegle

Den er brugt den rigtigt mange gange siden, og dejen kan både bruges til horn og kanelsnegle. Brød /kager med gær, forbliver bløde og lækre i flere dage
Mandelhorn

Mandelhorn

Et godt trick er at komme en ekstra bageplade lige under bagepladen med kagerne, da de herved ikke bliver for brændte i bunden
Påskelækkerier

Påskelækkerier

Jeg afprøvede en opskrift på kærnemælkshorn med æbler og kagecremen i, og de blev lækre. hver trekant og rul dem sammen til horn
Pølsehorn.

Pølsehorn.

Del dejen i tre lige store dele og rul flade med en kagerulle. Det er meget længe siden at jeg har bagt pølsehorn, da jeg arbejder om aftenen så er det ikke så oplagt til madpakken mere, men nu skulle det være