Fredag – Weekend og kage hører bare sammen her i huset. Prices kærnemælkshorn. Efter hvar jeg kunne læse mig til, så var er det samspillet mellem margarine og kærnemælk der skulle give det beste og sprødeste horn
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Læg det valgte fyld på og tril trekanterne til horn. Bag kagen midt i ovnen i ca. Bag hornene midt i ovnen ved 225-250° C. Varier kagen ved at tilsætte fyldet revet skal fra en appelsin eller 5 g kanel
Pandekagelagkage med frisk hindbærskum, mynte og mørk chokoladeJeg har for tredje gang tilmeldt mig Madbloggerudfordringen, hvor jeg første gang lavede Lækre horn med marcipan og chokolade og anden gang Cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst
Æblehorn med lakrids. Æblekage med et pift. Æblehorn med lakrids er en af mine favoritter. Æblekage med et pift er den gode, gammeldags, danske æblekagen med knuste, sprøde makroner i bunden, blød æblemos ovenpå, flere makroner og mere æblemos i lag for til sidst at blive perfekt afsluttet med et lag cremet flødeskum
M. i. n. m. a. d. h. v. e. t. r. s. g. f. o. æ. l. u. p. å. k. ,. j. y. b. J. ø. R. T. c. E. O. 1. 8. I. 5. 0. 2. F. 7. G. Æ. L. -. D. 3. 6. K. P. B. V. g
Den er brugt den rigtigt mange gange siden, og dejen kan både bruges til horn og kanelsnegle. Brød /kager med gær, forbliver bløde og lækre i flere dage
Del dejen i tre lige store dele og rul flade med en kagerulle. Det er meget længe siden at jeg har bagt pølsehorn, da jeg arbejder om aftenen så er det ikke så oplagt til madpakken mere, men nu skulle det være