S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Finhak den hvidechokoladeog bland det sammen med kiksene. Beklæd den med bagepapir i bunden. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom på nogenbær skal koges inden brug
Fin hak den hvidechokoladeog bland det sammen med kiksene. Beklæd den med bagepapir i bunden. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom på nogenbær skal koges
Hvis du savner lidt sol og sommer, er denne sommer mousse med asti og kølige friskebær skøn. Den skal gå sammen medfriskebær, derfor det da klart at den skal smag-godkendes
Citronen sørger for den syrlighed der er brug for, den hvidechokolade sørger for den søde del, og man er heldig hvis man lige får et stort stykke og birkesne kommer med en lille bitte, helt speciel smag og så selvfølgelig de fine prikker
Konfirmations kage Nanna , Kage med lyse bunde, Hindbærmousseog hyldeblomstmousse, kirsebærblomster i bordeaux,hvid fondant ,salmebogog bordeaux bogstaver, Nannas tema var i bordeaux oghvidt
Start med at skære jordbærrene i kvarte (hvis de er friske). jordbær (friske eller frosne). Ellers er det et lag medhvidchokolademousseog et lag medjordbærmousse
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. I dag havde vi nemlig besøg af et par af de udenlandske forskere fra mit arbejde med familie
Jeg hakkede hvidechokolade meget groft og blandede det medtranebærrene. Tranebærogchokolade blev hældt op i sukker-smør og lige kørt med rundt, hvorefter de tørre ingredienser kom med i
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.