I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Her til aften fungerede de som hovedret i madklubben ‘den grønne mund’. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
) Det var en smuk dag, men for at gøre en lang historie kort, lad os da hoppe tilhovedretten. Hovedrettenbestod af det lækreste stykke oksesteg, serveret med kartofler, dampede grøntsager, sovs og så sådan nogle spinat tingester i bacon
Forret, Hovedret, TilbehørFind andet med. Vegetabilsk olie (til stegning af rullerne). De er dog ikke en del af gadekøkkenet, men de findes på stort set alle resturanter
Kan serveres som forret eller som hovedret med en lækker salat. En smule olivenolie til stegning. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Spis den som hovedret med salat eller dampede. Tilsæt grønkål og løg tilkartoffelmosen. Og heldigvis har der også været tid til at par gode gåture, når solen endelig kom frem og sneen forsvandt igen