Hovedret til to opskrifter

Røsti

Røsti

Den kan spises, som den er – som hovedret – eller kan spises som tilbehør – nøjagtigt som kartofler plejer her i Danmark
Hjemmelavede vegetarfrikadeller

Hjemmelavede vegetarfrikadeller

‘Frikadellerne’ kan varieres med et utal af forskellige slags grøntsager, og spises på rugbrød til frokost eller som tilbehørtil en hovedrettil aften
Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Du kan bruge det som tilbehørtil andet, eller som hovedret, men så skal der nok beregnes et par stykker per person
NOMA

NOMA

Så kom vi til den sidste hovedret, som jeg desværre ikke har noget billede af. Her kommer hovedretterne
Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Her til aften fungerede de som hovedret i madklubben ‘den grønne mund’. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Chokolade muffins

Chokolade muffins

Ærtesuppe til forret, flæskestegssandwich tilhovedret – det er da alternativt – og chokolade muffins med is til dessert
ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

ugens menu uge 1, 2012, boller i karry anno 2012

Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
Spinatkugler i bacon

Spinatkugler i bacon

) Det var en smuk dag, men for at gøre en lang historie kort, lad os da hoppe tilhovedretten. Hovedrettenbestod af det lækreste stykke oksesteg, serveret med kartofler, dampede grøntsager, sovs og så sådan nogle spinat tingester i bacon
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Forret, Hovedret, TilbehørFind andet med. Vegetabilsk olie (til stegning af rullerne). De er dog ikke en del af gadekøkkenet, men de findes på stort set alle resturanter
Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas m. laks og ost

Ideel til frokost, forret, hovedret og evt. Quesadillas, der er en mexicansk ret, bestående af tortillas og et tyndt lag fyld
Forårsruller med Hvidkål og Sojagranulat

Forårsruller med Hvidkål og Sojagranulat

Kan serveres som forret eller som hovedret med en lækker salat. En smule olivenolie til stegning. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Kartoffelsalat med quinoa og grønt

Kartoffelsalat med quinoa og grønt

linsefrikadeller eller spis den som hovedret – den har alt, hvad ud behøver i et måltid. Kartoflerne brugte jeg til denne skønne salat
Bagt kartoffelmostærte med grønkål og hytteost

Bagt kartoffelmostærte med grønkål og hytteost

Spis den som hovedret med salat eller dampede. Tilsæt grønkål og løg tilkartoffelmosen. Og heldigvis har der også været tid til at par gode gåture, når solen endelig kom frem og sneen forsvandt igen