Hummer retter opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Disse to første retter blev toppet med en dessert, som jeg kalder. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger
Chokolademiddag

Chokolademiddag

Den bitre chokolade fungerede rigtig fint med hummeren. Rigtig spændende, eftersom jeg ikke selv er nået længere, end til at bruge chokolade i den traditionelle chili con carne, når vi snakker hovedretter
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander
Wow en weekend!

Wow en weekend!

Hummer, grønne jordbær & svampe. Mellem snack og retter fik fik. Efter fødselsdagen i Aarhus kørte vi direkte til Randers for at se vores venners nybyggede hus, eller rettere skellettet af deres nye lækre hus
Rendyrket sommer på en tallerken

Rendyrket sommer på en tallerken

Hummermayonnaise (opskrift her). Eller rettere. Jomfruhummerne halveres på langs, og tarmen fjernes. Kammuslingerne skal smøres med lidt olie, og så skal de have cirka ligeså lang tid som hummerne på hver side

Kongekrabbe med blomkål & sitron ♫♥ STUDIO by Miraval 2018 ?

Minner om en blanding av hummer og reker ♫♥. Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kylling med provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalat med reker

Le feu de fou

Her fristes med retter som kaninpaté, æg en cocotte med roquefort, oksekød i løgsauce, anderagout og bretonsk hummer americaine

Restauranter i Flensborg

siger, det er vores hummer, de store rejer, pastaretterne…der er så mange. Galloway kæber med rødkål og kartofler, flere vegetariske retter og

Formel B

Hummer, kærnemælkssause, marengs af dild, syrligt æble, stegt vindrue. Stedet er indehaver af en michelin-stjerne og har indtil februar sidste år kørt et klassisk gourmet koncept med en syv-retters menu med tilhørende vinmenu, og med fulde huse hver dag

Panorama Restaurant Munkebjerg

Til forret stod valget på gratinerede hummerhaler med hvidløg, urter og sprøde brød chips. En ganske let forret der dog ikke var specielt gratineret og hvidløgssmagen heller ikke særlig kraftig, men det gjorde egentlig ikke noget da det så lod den dejlige smag af hummer tilbage i sin rene form

Jomfruhummere fra Mama

Spøjst bestik) - men blandt de vin- og mælkeinficerede retter kunne selv jeg dog finde noget nogenlunde oste- og vinfrit