Hurtig bagt franskbrød opskrifter

Hjemmebagt franskbrød

Hjemmebagt franskbrød

Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagtfranskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Farsbrød

Farsbrød

Bagt i ovnen – deraf ordet brød. Form farsen som et franskbrød, og læg det i et ovnfast fad penslet med lidt olie
Gift For The Hostess

Gift For The Hostess

Man får hurtigt for vane at købe en buket blomster eller. Skær tern ud af franskbrød eller anden slags brød
Amagermad

Amagermad

Amagermaden må være den hurtigste ret at lave og den nemmeste opskrift. En amagermad er oprindeligt en skive franskbrød med smør med en skive rugbrød ovenpå

Et nemt og godt franskbrød!

Jeg har meget længe kæmpet med at få gode brød, men NU har jeg endelig fundet frem til den helt perfekte blanding, der giver mig de bedste brød, der hurtigt forsvinder igen
Glutenfrie grovboller med gullerod

Glutenfrie grovboller med gullerod

Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. (du kan også bage boller/franskbrød af denne)

Hjælp til stor julefrokost (80 personer)

De forskellige ting må ikke komme for hurtigt ind. 4 stk Franskbrød. Læg mærke til at tilberedningstid og total tid ikke kan beregnes… men ja… indkøb og tilberedning tager timer
Årets konfekt og julebag.

Årets konfekt og julebag.

Klejnerne skal hurtigt. Sørg for at skære husets kanter meget nøjagtigt, da huset ellers kan være svært at samle, efter at stykkerne er blevet bagt

Hollandsk mad....

Hvis man er til en pandekage til frokost kan de fås med alt muligt fyld bagt med i. Det er et par skiver hvidt franskbrød, så steges der et par skiver skinke og hurtigt lagt 3 spejlæg over skinken på panden, 3 spejlæg fylder godt i landskabet skal jeg hilse og sige, og for at gøre ondt værre lægges der ost ovenpå spejlæggene og det steges til osten er smeltet Det hele bliver lagt ovenpå brødet og serveres
Kulinarisk kalender 15. december

Kulinarisk kalender 15. december

-Jeg gennemgår hurtigt de brød og de. -Franskbrød er færdigbagt, når det har. er på brød bagt med mel med højt og lavt proteinindhold

Gastronomisk leksikon

Stege hurtigt og let i fedt-stof ved stærk varme. Lys, afbagt mælkesovs. Franskbrødstern udenskorpe, der ristes i smør, evt