Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød
Det er en pause som vi alle nyder og vi skiftes til at have morgenbrød med. En stor portion gulerodsbrud blev sat over i aftes, som en gang langtidshævet dej
Müsliboller er perfekte som hurtige snackbrød, og man kan lave dem i mange forskellige størrelser, så det lige passer som en god snack i mellem måltiderne, selvom de også er rigtig lækre som morgenbrød
Et meget lækkert morgenbrød, som mætter godt, er fedtfattige og med en dejlig sprød skorpe. 3 dl vand100 g 4-kornsblanding (knækket boghvede,havregryn,hørfrø,solsikke)50 g gær1 spsk Fiber Husk1½ dl mælk1 spsk sukker1 tsk salt100 g hytteostca 500 g glutenfrit mel Bringe vandet i kog og hæld det over 4-kornsblandingen og lad det stå og trække 5 minutter