Hurtige morgenbrød opskrifter

Koldhævede skagenslapper

Koldhævede skagenslapper

Opskriften er nem, og med den er det hurtigt at bikse frisk morgenbrød sammen om morgenen, da dejen er koldhævet og derfor lavet i forvejen
Grove Squashboller

Grove Squashboller

Lettere bliver det ikke og de er bagt længe inden man kan nå at køre til bageren efter morgenbrød. Der er det skønneste vejr og Kr
Kanelsnegle

Kanelsnegle

Hurtige. Kanelsnegle er bare … ja, herhjemme spiser vi tit kanelsnegle i stedet for wienerbrød til søndagsmorgenmaden efter det sprøde morgenbrød
Pandebrød med gulerod

Pandebrød med gulerod

Vågnede med en utrolig trang til morgenbrød. Det har jeg faktisk ikke så tit. Men nu var det jo lørdag og jeg havde tiden til at eksperimentere lidt
Koldhævede boller med abrikos og havtorn

Koldhævede boller med abrikos og havtorn

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt om morgenen – Der er det godt med en koldhævet dej, da man bare skal smække dem i ovnen næste morgen, og bum, så er der friskt morgenbrød

1 år

Astrid havde en dejlig dag, hvor vi alle fire havde fri og derfor kunne være hjemme og hygge os, -med morgenbrød, lidt kage og gaver til prinsessen
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Det er en pause som vi alle nyder og vi skiftes til at have morgenbrød med. En stor portion gulerodsbrud blev sat over i aftes, som en gang langtidshævet dej
Lynboller - hurtige grove morgenboller

Lynboller - hurtige grove morgenboller

Og her hvor jeg bor er der ikke nogen bager, så morgenbrød skulle enten køres efter, ellers ville det blive bake-off som også er fint nogle gange
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Müsliboller er perfekte som hurtige snackbrød, og man kan lave dem i mange forskellige størrelser, så det lige passer som en god snack i mellem måltiderne, selvom de også er rigtig lækre som morgenbrød
En slags birkes, glutenfrie

En slags birkes, glutenfrie

Et meget lækkert morgenbrød, som mætter godt, er fedtfattige og med en dejlig sprød skorpe. 3 dl vand100 g 4-kornsblanding (knækket boghvede,havregryn,hørfrø,solsikke)50 g gær1 spsk Fiber Husk1½ dl mælk1 spsk sukker1 tsk salt100 g hytteostca 500 g glutenfrit mel Bringe vandet i kog og hæld det over 4-kornsblandingen og lad det stå og trække 5 minutter
Kulinarisk kalender 15. december

Kulinarisk kalender 15. december

pizzaer og en times tid senere, er der flere forskellige slags morgenbrød. En aften i bagehimlen. Hvis du troede, at de bageteknikker du