Jeg bruger en webergrill når jeg ryger. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
I og for sig kan du komme hvad som helst i din calzone – jeg bruger den personligt selv som en slags restepizza, når det er på tide at få ryddet ud i grøntsags- og kødresterne
Rør dressingen af creme fraiche, mayo, purløg, æbleeddike og rør det i salaten, sammen med bacon. Skær alle broccolibuketterne af broccolien (kom evt broccolistænglen i en juicer sammen med æbler og drik det, eller riv den fint og kom det i salaten eller brug den revet i en tomatsauce) Lynkog majskolberne til de lige bliver lækkert smørgule og skrab majskerne af
En lækker cremet "yoghurt" i den grønne version = tyk smoothie/greenie = blendet avokado, banan, frossen spinat, frosne bær og hvad jeg ellers lige finder på af smag
et æg, hvis du bruger meget magert hakket kød, ellers kan det være svært at få til at hænge sammen. Jeg bruger ikke smør, men kan godt bruge lidt fløde i sovsen
(Nu og da bruger jeg kulør i bollerne, da jeg synes det giver en flot farve. Jeg er generelt helt vild med det italienske køkken, hvilket nok vil komme til syne i mange af de opskrifter, jeg med tiden vil ligge ind på bloggen
Hvad. Kog dem langsomt op sammen med sukker (mængden af sukker er selvfølgelig afhængig af, hvor søde æbler du bruger, hvor sød en grød du vil have osv
Uanset hvad der har inspireret til dit farsbrød, så er der en ting, som kendertegner alle farsbrød, nemlig at resultatet skal være et blødt og saftigt farsbrød
Nu har jeg efterhånden set så mange amerikanske bloggere lave det berygtede kokosbacon (og nej det har intet med bacon, at gøre), så det skulle også have en chance herhjemme