Hvad skal serveres til pitabrød opskrifter

Pitabrød med kyllingshawarma og salat

Pitabrød med kyllingshawarma og salat

Alternativt kan du vente med at bage dem til lige inden du skal spise dem. Pitabrødene kan varmes ganske let inden de skal fyldes, men de må helst ikke blive tørre
Mojo og grove pitabrød

Mojo og grove pitabrød

Den anden dag serverede jeg det for mine kolleger sammen med hjemmelavede pitabrød. 10-12 grove pitabrød. Dejen hæver og deles ud i 10-12 boller som rulles / trykkes flade til størrelse som en underkop
Sprøde spinat veggie-deller

Sprøde spinat veggie-deller

Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehørtil eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
Linse Kesslers bøffer

Linse Kesslers bøffer

Server Linse Kesslers bøffer i en burger, i pitabrød, med pomfritter og ketchup, med hasselback-kartofler eller lige som du har lyst til
FALAFEL

FALAFEL

Efter min mening skal en falafel være sprød udenpå med en blød fast konsistens indeni (lyder vist lidt selvmodsigende
Falafel, vegetariske proteinbomber

Falafel, vegetariske proteinbomber

Du skal bare huske at ligge de tørrede kikærter i en skål med rigeligt vand dagen inden du skaltilberede falafel
Grønsagsfalafler

Grønsagsfalafler

De skal kun være udblødte og IKKE kogte. Næste gang jeg servere falafler bliver det til hjemmebagte pitabrød eller burgerbolle med sprød salat og forskelligt tilbehør
Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

Men så er det jo godt at der findes alternativer, for selvom man ikke spiser ris, skal man altså ikke snydes for en lækker ristaffel
Seitan Bøf

Seitan Bøf

Her har jeg vist et par bøffer og nogle strimler som egner sig perfekt tilpitabrød eller lignende. Det gøres ved at lave en bolle af mel og vand og så vaske kulhydrat ud af bollen, til man står med en gluten-protein-bolle
Cremet og lækker hummus – på under 5 minutter!

Cremet og lækker hummus – på under 5 minutter!

Hvis du vil spise hummus’en til andet end grønsagsstænger, kan jeg virkelig anbefale at servere det til fx sprøde falafler, i hjemmelavede pitabrød, som spread på frokostboller eller i rugbrødssandwiches eller måske oven på couscous
FANTASTISKE FALAFLER

FANTASTISKE FALAFLER

I næste uge kommer jeg med et forslag til, hvad du kan servere til falaflerne - du kan godt glæde dig, det er lækkert
Bønnedip

Bønnedip

Serveres eksempelvis som dip til grøntsagsstænger, som pålæg på brød eller som dressing i pitabrød. Man kan eventuelt bruge persille i stedet for basilikum og/eller tilsætte lidt tahin for variation