Hvidvinsdampede muslinger med fløde opskrifter

Hvidvinsdampede Muslinger

Hvidvinsdampede Muslinger

Ja, jeg er gået hen og blevet helt tosset medmuslinger nu. Hvis man køber dem fra en fiskemand, kommer man nok af med lidt mere
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Fløden tilsættes og der smages til med salt og peber. Jeg laver den ofte med, hvad jeg lige har af grønt
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Moules Mariniére (Hvidvinsdampede Blåmuslinger)

Moules Mariniére (Hvidvinsdampede Blåmuslinger)

Start med at hælde alle muslingerne i en stor skål eller balje og dæk med koldt vand. Til aller sidst tilsætter du de friske krydderurter, citronsaften og smager til med salt og peber efter behov
Moules au safran

Moules au safran

Jeg har altid været ret glad for muslinger, men har kun fået de lidt mere "kedelige" hvidvinsdampede
VALENTINS/LØRDAGSMENU

VALENTINS/LØRDAGSMENU

Hvidvinsdampedemuslingermed tomat. Hvidvinsdampedemuslinger i tomat. Muslingerne serveres i en skål eller dyb tallerken og pyntes med lidt frisk persille

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hæld fløde på, varm op og smag sovsen til med salt, peber og citron. Når grøntsagerne er klar skrues der godt op for varmen og muslingerne hældes i gryden sammen med ca

Moules Mariniére (Hvidvinsdampede Blåmuslinger)

Start med at hælde alle muslingerne i en stor skål eller balje og dæk med koldt vand. Til aller sidst tilsætter du de friske krydderurter, citronsaften og smager til med salt og peber efter behov