Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Start med at hælde alle muslingerne i en stor skål eller balje og dæk med koldt vand. Til aller sidst tilsætter du de friske krydderurter, citronsaften og smager til med salt og peber efter behov
Hvidvinsdampedemuslingermed tomat. Hvidvinsdampedemuslinger i tomat. Muslingerne serveres i en skål eller dyb tallerken og pyntes med lidt frisk persille
Hæld fløde på, varm op og smag sovsen til med salt, peber og citron. Når grøntsagerne er klar skrues der godt op for varmen og muslingerne hældes i gryden sammen med ca
Start med at hælde alle muslingerne i en stor skål eller balje og dæk med koldt vand. Til aller sidst tilsætter du de friske krydderurter, citronsaften og smager til med salt og peber efter behov