Denne opskrift er blot et bud på, hvordan en chili sin carne kan laves, men dukan selvfølgelig variere krydderierne og tilsætte endnu flere grøntsager, lige som du har lyst
Det smager virkelig godt, men jeg kan ikke umiddelbart finde den her i Danmark, så hvis du ved, hvor man kan, eller kender et tilsvarende produkt, så drop mig endelig en kommentar
Hvis dukan lide dette indlæg, og gerne vil inspirere dine venner og familie til, hvordan man laver super lækre retter med mælk med medfølelse, må dumeget gerne dele det med dem
Denne bog bliver en, hvor jeg rent faktisk kommer til at bruge opskrifterne (hvilket siger meget, hvis i vidste, hvor mange kogebøger der står i mit hus)
Chili fremhæver smagen i din mad, ligesom hvidløg (du vælger jo selv HVOR stærk din mad skal være). Dernæst er det frugtkødet og hvor hele smagen selvfølgelig gemmer sig
Hvis det skal være helt autentisk, så bruger du frisk gurkemejerod, men hold kæft hvor det griser. Så hvis du tror dukan stege dem på panden, så glem det
Navnet på retten er fransk, hvor «moules» betyr muslinger og «frites» pommes frites. Jeg liker litt sterk smak, så jeg bruker chili og sausen blir helt nydelig hvis du tilsetter litt fløte
Hun skal desuden om lidt finjustere sine kunstneriske talenter på kunstakademiets keramiske linie, tjek i øvrigt også dette link, hvordukan se nogle af Jesses vidunderlige ting, der kan købes
Altså den skala, hvordukan se, hvor stærk en given sort er. Når du indtager en Chili, vil capsaicinoiderne, binde sig til receptorerne i munden, hvor de så sidder og påvirker dem
Æggekagen her blev til en dag hvor jeg havde en god portion ovnbagte rodfrugter – gulerødder, bolsjestribet rødbeder og kartofler i olivenolie, citronsaft plus lidt af skallen og salt – tilovers fra aftenen før