En skøn og godt krydret ret med et indisk touch. 4 kyllingfileter, skåret i aflange stykker. 1) Varm olien op i tykbundet gryde eller en stor sautèrpande. 6) Portionsanret kyllinge-hvidkålsretten med Nanbrød og mangochutney. 4 kylling
Kom gryden tilbage på varmen, lad det simre og kom så den marinerede kylling (og tilhørende saft) i. Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Thaikylling med mango, cashewn. Kom olie i en gryde ved middel-høj varme og tilsæt cocktailtomater (gem cherrytomater til senere), squash, løg, hvidløg, krydderier, salt og peber og steg et par minutter
Kyllingen skal marinere et par timer, så gå i gang i god tid. Varm olie og smør i en gryde. Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Der er blandinger til kød, til kylling, en til alt muligt og en æske tandoori krydderi. Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen med oksekød
Eventuelt en indisk salat. Selv har jeg eksperimenteret ed at bytte lammet ud med kylling, og det fungerer faktisk endnu bedre - billederne er af Chicken Rogan Josh
Første gang jeg hørte om blandingen af ris og kartofler i en ret, var det fra en bekendt, der stammede fra Iran, og om denne ret er iransk eller indisk inspireret, kan være svært at sige
Indisk dahl med skyr, koriander og ristede mandler. Start med at skylle risene i en si og kom dem derefter i en gryde med bouillon-vandet og giv det et hurtigt opkog