Ingredienser. øl, gerne mørk. Steg løgene blanke i gryden og tilsæt kød og øl. Svinekæber er noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Hæld ingrediensernei en kasserolle, og varm dem lune. Bland ølandshvede og hvedemelet sammen, jeg ryster det sammen i en frysepose – det er nemt og melet bliver blandet godt
Jeg brugte den mørke pakke soya (det er udelukkende farven til forskel, indholdet er præcis det samme) til denne opskrift og nu er hovedbruddene i gang for at få anvendt den sidste pakke til et nyt projekt
Smagen af rug er sød og mørk, og går derfor rigtig godt i spænd med fx sødme, malt og øl. Denne opskrift er en ruggrød lavet på rugflager, og så er der tilføjet sødme i form af hjemmelavet æblemos til at supplere den mørke, bitre rugsmag
Ingredienser. Jeg syntes at de bedste øltilbagning af brød er de lidtmørkere og kraftigeøl som guiness, leffe brune, ravnsborg rød for at nævne et par stykker