Fik øje på en lækker ret med kyllingebolleritomatsauce fremfor, de gængse kødboller af oksekød. Sæt gang itomatsaucen ved at hakke løget fint og blanchere det i en stor tykbundet gryde i smørret
Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Fordel tomatsaucen på bundene. Toppet med hjemmelavede kødboller, så bliver det ikke bedre
For tiden laver jeg gerne den tomatsauce, som jeg laver tilalbondigas (spanske kødboller). Der er ingentvivl om, at det hele afhænger af en god tomatsauce
Deres sicilianskekødbolleritomatsauce - saftige enorme kødboller fyldt med smag serveret i en kraftig og perfekt afstemt tomat- og auberginesauce med mandler og et frækt tvist af mynte
I aften er den stået på italienskekødbolleri en tomat-fløde-sauce med "squash-pasta". Læg kødbollerneitomatsaucen og server med "squash-pasta" - her river man bare et par squash på den grove side af et rivejern
Jeg har altid været vild med kokosmælk, men aldrig prøvet at tilsætte det til en tomatsauce. Retten her er også en af retterne imin bog om Low Fodmap dieten
Tomatsaucen skal typisksimre en lille halv time fra kødbollerne kommer i, men det kommer an på, hvor meget du har fået den kogt ind, mens du lavede kødbollerne