Ramen er en ret mednudler lavet af hvede. Du kan også bruge bønnespirer eller babyspinat i suppen, og nogen serverer også denne traditionelle japanskesuppemed et halvt kogt æg i
Ramen er en japansksuppemed kød og æg og grøntsager, ja, alle mulige skønne råvarer. Ramen serveres med ramen nudler, som er japanskehvedenudler, som du bl
Og så er der den fine, japanskemisosuppe. Gode suppermed saft og kraft og smag og vitaminer. Min er nok med lidt flere grøntsager end originalen, men smagen og principperne er de samme
japansk soja. Herfra kan du bygge suppen op med friske grøntsager, nudler og plukket and. Si saucen gennem en sigte, og brug den som base for din suppe
Vi har altid olie, japansk soja, eddiker, ris, nudler, og pasta i skuffen. Har jeg mange små kedelige grøntrester, løg der er lidt bløde og frugt der ikke er blevet spist, bliver de sammen hurtigt til en herlig base for sovs, eller suppe
I nyere årtier, er det blevet en meget populær ret i Japan, som er tilpasset til den japanske smag. Hæld den kogende suppe over de andre ingredienser i skålen, pynt med koriander og ægget
Misosuppe er en klassisk japansksuppe, som er lavet på få minutter. Man kan nøjes med blot at røre misoen ud i det varme vand og drikke suppen på samme måde som en kop opkvikkende te
Varier på kryds og tværs, oplev smagen alene eller i en fræk og dog ærlig sammensætning, sans med de mange konsistensen som findes i det japanske køkken