Den er af samme type som de jordbærtærter, man kan købe hos gode bagere – bare lige en tak bedre. Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne
Jordbærrene kan skiftes ud med andre bær eller frugter. Jeg er vild med tærter for tiden. Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Der var også ekstra creme, og den blev blot sat på køl og så serveret "on the side" sammen med flere jordbær, så dem der ville have mere creme eller flere bær, kunne tage det
På bloggen har jeg tidligere delt et væld af minimuffins, små jordbærtærter, portionsanrettede cheesecaketriflier med sommersmag og friskejordbær og minichokoladecheesecakes
Jeg synes mørkt chokolade er for kraftigt og overdøver de fine smagsnuancer der er i cremen og jordbærene, derfor vælger jeg som regel ikke at pelsle mine bunde med noget (da jeg ikke har noget imod en svampet bund), men et alternativ kunne en være blød nougat der er mere mild i smagen
) Derefter lader man bunden køle, fylder den med en creme (vanilje, chokolade eller måske jordbær hvis det er en jordbærtærte du laver) og pynte medfriskebær til sidst
Man tager en klassisk mazarintærte med chokolade, smækker lækker jordbær-cheesecake fyld ovenpå, topper medfriskebær og gele som vi kender det fra den klassiske jordbærtærte
I forbindelse med mit studie (Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed), har jeg en stor interesse for, hvad der rør sig af sundhedsdiller - trods jeg ikke er fan af en eneste af dem, da de alle har nogle negative og uhensigtsmæssige sammensætninger - finder jeg ofte inspiration fra disse sundhedsdiskurser