Icing til kagen kan du frit vælge, om du ønsker chokolade overtræk, glasur eller fondant, det kun din fantasi der sætter grænser, jeg valgte at blende nogledadlermed lidt plantemælk, kakaoog peanutbutter og drysset derefter medkakao pulver
Kagemeddadler, kokos og kaka. Det er ikke fordi, at det er fancy kage på nogen måde – det er en luftig chokoladekagemed en skøn skøn skøn glasur med bl
* Rå kakao er uraffineret ren kakaosomikke indeholder sukker. Du kan også bruge almindelig sukkerfri kakao fra supermarkederne, men jeg vil dog altid anbefale at man vælger en økologisk variant, hvor der er taget hensyn til naturen og menneskerne bag produktionen af kakaobønnerne
Denne er en "chokoladepandekage" og bliver serveret med en lækker nicecream (is lavet på banan og bær) samt to hjemmelavet frozen skyr (opskrifterne kan du også finde på nedenstående link)
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning ogsom du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Denne kage får en konsistens som en brownie, specielt dagen efter er den virkelig lækker, da den ”sætter” sig og den smeltede chokolade størkner, og bliver til smagsfulde og knasende bomber
Ingredienserne kan varieres i det uendelige, men dette er en god basisopskrift til rawkugler uden de typiske dadler eller figner (ikke at der er noget galt med dem, dette er bare et alternativ)
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning ogsom du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning ogsom du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo