Det er en rigtig fed chokoladekagemed et kokosglasur ovenpå. Du tilfører din krop en masse energi den skal arbejde med, men får ikke ret meget ud af det
Jeg kan godt lide ost, men sammen medkage, det syntes jeg måske var lige i overkanten. Den invaderede landet under navnet ostelagkage eller bare ostekage
En traditionel Mugcake er ret fed, og indeholder både mel, smør og sukker, men denne herlige sag er uden tilsat sukker, uden smør og uden mel (medmindre du vil have lidt bagepulver i dine kager)
Vil du lave kagen, vil jeg anbefale dig, at lave "kokos-toppingen", da det er mest ala den traditionelle opskrift, men jeg blev vild med mandel-choklade laget, og brugte den derfor også her
Stil kagen tildækket i køleskabet. Vend den afkølede blanding sammen medkvark og flødeskum. Bland de hakkede nødder med sukker og fordel dem på en plade med bagepapir
Skær kagen i passende stykker og pynt hvert stykke med friske blåbær. Vend de knuste kiks, chokolade, knuste kardemommefrø sammen med det smeltede smør
Det blev en utrolig god kage, jeg blev virkelig positivt overrasket. Manden min lavede dejlig laks med citronsauce, lidt grønt i fad, samt snittet spidskål medkvark, æble og løg (ok indrømmet, det var mig der lavede salaten)
Opskriften er inspireret af en kvarkkage fra La Glace som jeg havde hevet ud af Ude og Hjemme. Kvark havde jeg ikke på lager, men ymer som jeg gerne bruger i de brød jeg bager
Den køles af, og resten af fromage fraisen spredes ud på kagen, og derefter rulles den sammen. Men overvejer nu at tage en kop Thea go te når jeg kommer hjem fra skole - og prøve at gå en tur med kæresten - mon ikke det nok skal virke
Vend friske frugter og bær i, kom den ovenpå vafler, i pandekager eller andre desserter. Jeg har gået et par dage og udviklet på en lækker soleromousse, hvor bunden udgørs af et lækkert nødde-kakaolag og toppes med vanillecreme og frysetørrede jordbær
en med smag af kransekage og en med smag af chokolade. Kom dadelpuréen ned til kvarken, gennem en si, så klumper fra dadlerne ikke kommes med ned i cremen
Forskellen på Kvark og Skyr ligger i, at skyr har en tendens til at blive ret vandet, når du begynder at røre rundt i den, mens kvark forbliver fast i konsistensen, og dermed kan blive på kagen, når du skærer i den (som set på billedet ovenfor)