Nøddebunde med nougatcreme
www.arla.dk
www.arla.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g usmuttede mandler
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 200 g sukker (ca. 2¼ dl)
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 5 æggehvider
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 100 g blød nougat
  • ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¼ liter Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til flødeskum
  • 1 vaniljestang
  • fintstrimlet skal af 1 appelsiner
  • 2 dl friskpresset appelsinsaft
  • Antal portioner 1 kage 2 kager 4 kager 6 kager 8 kager Vælg Nøddebunde - 2 stk. 100 g usmuttede mandler 100 g hasselnøddekerner 200 g sukker (ca. 2¼ dl) 100 g sukker (ca. 1¼ dl) 1 spsk kartoffelmel 5 æggehvider Nougatcreme 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 100 g blød nougat ½ dl friskpresset appelsinsaft ¼ liter Karolines Køkken® Kvark 0,3% 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til flødeskum Appelsinsirup 1 vaniljestang fintstrimlet skal af 1 appelsiner 2 dl friskpresset appelsinsaft 100 g sukker (ca. 1¼ dl)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.