Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder. Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri
Banankagemednødder i karamel som topping. Man medbringer da kage. Og kunne du godt tænke dig min opskrift på banankage – jamen, så skal du ikke vente længere
Du kan med fordel putte kagen i fryseren en halv times tid, inden du tilføjer dette ekstra lag bund. Så er du sikker på, at det ikke går galt og kagen bliver super flot, når du er færdig
Du kan med fordel putte kagen i fryseren en halv times tid, inden du tilføjer dette ekstra lag bund. Så er du sikker på, at det ikke går galt og kagen bliver super flot, når du er færdig
Lad panden mednøddekaramellen stå på restvarmen fra komfuret eller skru ned på mindste varmeniveau, mens der formers, ellers kan det finde på at stivne for hurtigt
en bund lavet hovedsageligt at ristede hasselnødder, kokos og tørrede figner. Jeg er i hvert fald ovenud begejstret (som du nok allerede har fundet ud af ), og så er de endda faktisk i den sundere kategori – ikke kaloriemæssigt, men de er fyldt med gode sager som kokosolie og masser af nødder, og så er de uden raffineret sukker
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt