Æggeblommerne tilsættes vaniljen og piskes sammen. Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Moussen hældes i serveringsglas eller bruges i kage. vanilje pulver. Pisk rest af fløden let med sukker, vanilje og æggeblommer, blandes lidt efter lidt med fløde/husblas blanding
Imens koges hindbær, flormelis, vaniljekorn og citronsaft. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade moussekage
Æggeblommer piskes op med sukker og vanilje til en luftif masse. Hindbærmousse. Derfor blev der i anledningen af mine forældres fødselsdag bagt denne kage
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade
Den kan også laves i en springform og så skæres ud eller serveres som en stor kage midt på bordet. Tonkabønner smager hen af vanilje, bare mere krydderede
Vi besluttede at lave tre små kager i stedet for en stor, af vaniljekagebunde med banancreme og chokolade mousse som fyld, smurt op med nutella smørcreme og pyntet med toget Thomas sukkerprint
vanilje sukker. Koldskålmousse. Denne kage har smeltet mit sommerhjerte. Koldskålmousse. Fordel dem i midten af kagebunden, så de ikke kommer helt ud til kanterne, men bliver en lille overraskelse inde i kagen
En smule vanilje. Nøddetærte med chokolademousse og bær. Smør et stor tærtefad med lidt smør og kom så raraberne i, drys med sukker og vanilje ( laver du den med hindbær behøves der ikke at drysses så meget sukker over)
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Sukkerfløde, vanilje stang, congac og blommer blandes sammen i en kasserolle. Kaffe mousse. Dette er ikke mig der har lavet denne kage, jeg får bare æren af at være den FØRSTE som får opskriften og give den videre