Kalkunbryst i ovnen opskrifter

Pulled Turkey (Kalkunbryst)

Pulled Turkey (Kalkunbryst)

skulle have iovnen, så vi kunne undgå at brystet blev tørt. Så vi har i længere tid snakket om, at viville prøve det med et kalkunbryst
Kartoffel-sellerigratin med muskat

Kartoffel-sellerigratin med muskat

Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Læg kartoffel- og selleriskiverlagvisi en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden iovnen ved 200°, 40 – 50 minuttertil både kartofler og selleri er møre. 1 knoldselleri, ca. 1 tsk friskreven muskatnød. 100 g fintreven, mellemlagret ost, f. 2 fed knust hvidløgTilbehør. 300 g stegt kyllinge- eller kalkunbryst
Turducken på den gode måde

Turducken på den gode måde

Jeg købte derfor "kun" et helt kalkunbryst, to andebryster og en kyllingerfilet, så er kødmængden nedbragt til noget mere moderat
Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst på grøntsagsbund

Kalkunbryst smager ikke af særlig meget isig selv, men denne blanding af grøntsager og bacon giver retten en rigtig godt smag
Kalkunbryst med spinat, feta og tranebær

Kalkunbryst med spinat, feta og tranebær

Når stegen er taget ud af ovnen hældes skyen fra i en gryde - sies eventuelt først. Der skæres en dyb lomme iKalkunbrystet  - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem
Fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst

Steg imens bacon iovneni ca. Hovedretten til en af fødselsdagene var fyldt kalkunbryst. Der blev spist godt af det, så det må betegnes som en succes

Stegt kalkunbryst med rosmarin

Vil du lave en mager udgave af julens lidt federe kalkun, så prøv med et stegt kalkunbryst med lækker rosmarinsmag og let tilbehør
Kalkunsteg med kartoffelgratin

Kalkunsteg med kartoffelgratin

Krydr kalkunbrystet med salt og peber. Stil fadet iovnen med kalkunen. Så startede ramadan-måned i mandags
Fyldt kalkun - med pesto

Fyldt kalkun - med pesto

Der er blevet eksperimenteretlidt med kalkunbryst hjemme i køkkenet, men hvorfor ikke bare nøjes med kyllingebryst uden skind

Kalkun i fad - let og hurtig

Baconskiverne bruges til at dække kalkunbrystet - dels er baconskiverne med til at give smag og dels er de med til at kødet ikkebliver tørt