Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 300 g stegt kyllinge- eller kalkunbryst
Retten består af kalkunbryst, bacon og rodfrugter - her serveret med blomkålsris til. Krydr kalkunbrystetmed salt og peber og vikl det godt ind i bacon
Appelsinmarineret kalkunbrystmed kartofler og fennikel i fad. Kalkunbrystet lægges ovenpå. Appelsin sammen medrodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding
100 g røget laks+200g dampet brocoli+½ skive rugbrød med lidt pesto (347 kcal). 200 g bagte rodfrugter+ 1 tsk olivenovlie+½ citronsaft+ 125 g kylling (349 kcal). 150 ovnstegt kalkunbryst+salat af 5 cherry tomater, lidt rød løg+1 tsk olivenolie+½ skive rugbrød (360 kcal). 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her. 200 g af min rødkålssalat med gojibær og havtorn (290 kcal) Se her. Omelet med grillede auberginer og kylling (255 kcal) Se opskriften her. Low carb røget makrelsalat med capers og æg m/ 1 skive rugbrød (291 kcal). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon (177 kcal/pr. Radicchiosalat med figner og gorgonzola (234 kcal/pr. Blomkålssalat med citronmarineret tofu og havtorn (300 g=212 kcal) Se opskrift her 150 g. 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her. 200 g af min rødkålssalat med gojibær og havtorn (290 kcal) Se her
Kalkunbrystmed kokossauce samt gule og grønne stænger. Sådan tilberedes forårsruller med filodej. Bland kyllingen sammen med grøntsagerne, og smag til med krydderier og soja