Det kan bruges til middagsmad i flere dage, det kan bruges til madpakken og det kan også fryses ned. Mulighederne er mange og selvom man har en lille husholdning, kan man godt have glæde af et farsbrød
Grønkål kan holde i op til tre uger i køleskabet, men det kan også fryses, hvis du blancherer den i et par minutter og hakker den inden, du kommer den i fryseren
Kan med fordel fryses og varmes på brødrister som sideorder, på farten snack eller dessert. Opskriften her er fundet hos den svenske paleo blogger Cecilia Folkesson, hun laver mad af råvarer jeg godt kan lide
Æbletærten kanfryses og holder sig rigtig godt på køkkenbordet. Som i nok kan høre er jeg rigtig glad for den her æbletærte, skal jeg spise kage med æbler, så er det denne her jeg bikser sammen
Mandelbunden kan sagtens også fryses ned og tages op et par timer inden servering. Tag mandelbunden op af tærteformen og skær stykker (det gør ikke noget, at stykkerne ikke bliver så pæne, bunden kan være svær at svære i, fordi den er så klisteret)
Tærter kanfryses ned. Kan spises både lun og kold. Spis flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis til. Kan sagtens lunes igen, men smager rigtig godt kold også
) Den bagerste er med blåbær og den forreste med hindbær og de smagte fantastisk og kan sagtens fryses, så vil jeg bare lune dem lidt op igen inden de skal serveres