Drysses med salte peanuts. Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden
I dag gælder det de her banditter – chokoladecookies medkaramel og peanuts. I resten af påsken fik jeg stillet min cookielyst ved at bage ‘sommerhussmåkager‘ i min mors nye ovn i sommerhuset – dog i en version med chokolade og dumlekaramel
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, og dermed lettere at fordele på din frosne is
Deres produkter er gode, når man er på farten og mangler energi, samt hvis man af andre grunde, er i energiunderskud - dog er jeg stadig mest til, at man får naturlige produkter, så jeg lavede min egen version - Her lavet med Bodylab's Whey crisp (proteinrige), naturlig hjemmalevt karamel på bl
Jeg har lavet luksus chokoladestykker medkaramel og indeni gemmer der sig også peanuts. Nu tilsættes peanuts og herefter karamel, så formen næsten er fyldt op
Et chewy lag af saltet karamelmed ristede, knasende peanuts og et låg af mørk chokolade. Jeg har lavet karamellen lidt mørkere end den normale version, fordi jeg er ret vild med smagen
Kom de karameliseretpeanuts på et stykke bagepapir og køl ned til karamellen er helt stivnet (kom dem gerne i fryseren for at speede afkølingen op) – Det er formentlig bare en stor karamel/peanut klump, du ender med, og det er helt perfekt
Havregrød med æble, mandler og karamel. Til slut toppes grøden med soya, forårsløg, friske koriander, limesaft og saltede peanuts – det er seriøst denne topping, der sætter prikken over i’et
Drys med grofthakkede peanuts, som du trykker ned i karamellen. Det er vigtigt, at karamellen ikke bliver for salt, da der også kommer salte peanuts i snitterne
Hvis peanuts hakkes i samme foodprocesser som rosin- eller karamelmassen, kan man med fordel hakke peanuts først, så foodprocesseren ikke er snasket til med rosin eller karamel
En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik